Citiraj:
Autor GRdiamond9A
Da, na schipholu je stanica za vlak, u gradu si za 15 min
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
|
Citiraj:
Autor ¸Mid
Nda, red light je sve manji i manji. Ovo su zadnje godine da se posjeti prije kraja...
Pogledati:
1. Muzej Ane Frank
2. Micropia (ako imas malo znanstvenog duha)
3. heineken experience
4. Ice bar
5. Amsterdam lookout
6. van gogh muzej
7. Prehodaj grad i centar
Vlak ili metro do grada. Tesko je fulati. Skini app NS za prijevoz.
|
Citiraj:
Autor Pupo
Ma gle, imam možda jedan dan free dok sam tamo, uzet ću/pogledat ću šta god se nudi.
Ovo je odličan info, zapravo idem tamo a AMS je usputna stanica 
|
Citiraj:
Autor 1v@n
Red light district možeš komotno zaobići ako ne planiraš tamo nakon ponoći. Do tad šmrkavi tinejdžeri tumaraju u nadi da će nešto vidjeti, a izlozi su praktički prazni. Više kvalitetne golotinje vidiš danas na Instagramu, ako ti je do toga.
Osobno, Amsterdam je previše nahajpan. Zamisli Berlin, ali s previše bicikala i nula prometne kulture.
Prije par mjeseci sam bio prvi put i ne vidim razlog da odem opet.
|
Citiraj:
Autor Pupo
Tnx, nešto ću izabrati, pošto imam malo vremena, pa da ga dobro iskoristim 
|
Hvala svima na savjetima. I Amsterdam i Utrecht su fakat lijepi gradovi, vjerujem da je cijela NL takva. U planu je vratiti se s obitelji jednog dana, i to bi čak išao na neko ladanjsko putovanje, ne nužno samo po gradovima.
Zeznula me kiša koja je padala ko nenormalna dok sam bio tamo, tako da sam uhvatio tek djeliće svega.
U super sjećanju su mi ostali vlakovi, raspored točan u minutu, odnosno ako nešto kasni koju minutu piše u aplikaciji. Ove "lokomotive" koje imaju kupolu gore mi vuku na snowpiercera
Da, biciklisti su katastrofa, ne poštuju ni druge bicikliste, a svi ostali su im građani trećeg reda.

Što se tiče RLD, neznam jel se potrefilo ili što, ali ono što sam vidio je bilo top topova.