Odavde , doslovno prvi po redu pinani post u ISP podforumu.
Vrijedi od 1.1.2020, imate pravo na naknadu od 240 kn po danu kašnjenja i to ide do Max 15 dana tj 3600 kn max tj sadašnjih 330E max.
Prava potrošača i obveze davatelja mobilnih i fisknih (ISP-ova) usluga
Citiraj:
Autor Ergometar
Dragi svi,
da zaključim temu, dobio sam napokon odluku od HAKOM-a koji je odlučio po novom zakonu u moju korist i Iskon mi mora u roku 15 dana isplatiti 3.600kn.
I nije neka naknada s obzirom da sam gotovo 3 i pol mjeseca bio offline, al se osjećam dobro i zadovoljno.
Gasim EVO-TV i TELE2 pokućni internet koji su me služili i više nego dobro.
U svakom slučaju HAKOM je valjda jedina regulatorna agencija u HR koja radi svoj posao mada im je trebalo gotovo 4 mjeseca za konačnu odluku koja je od samog početka bila jasna kao dan.
Moram napomenuti da sam već imao s njima posla prije 7g. kada sam preselio (promijenio mjesto prebivališta) na novu lokaciju gdje ondašnji B-NET nije imao infrastrukturu a naplatili su mi naknadu za prijevremeni raskid ugovora gdje je HAKOM isto donio odluku u moju korist te nisam morao platiti ništa.
Uglavnom, ne želim reklamirati nikoga, niti mi je to namjera već želim samo pomoći onima koji se nađu u sličnim problemima, a ako imate pitanja u vezi cijelog postupka, žalbi, dopisa slobodno mi se javite na PM.
|