Citiraj:
Autor Trekkie4
Joj, da ... Dangerous Dave. Imam ga i dan-danas na 486ici, iako nisam nikad dovršio igru  Najdalje što sam došao je bilo do mislim 4. ili 5. razine, odmah nakon što dobiješ Jetpack i poraziš onog pauka.
|
Tu sam i ja zastao i nikad dalje, valjda je to bila neka točka koja je slomila 90% igrača.
Inače autor igre, to mi je nevjerojatno, legenda Romero, njega sam uvijek mentalno-karakterno povezivao samo sa nekim doom-quake koljačinama.
Apropo Bombermana, volio sam ga s PCa, no iz Hackera sam se nabrijavao na bomberman world na ps1, koji mi je u recenziji bio baš fora grafike (polu 3d), no ko klinac ga nisam uspio nabavit; kad sam ga naručio od harr harrr pirata dobio sam neki stariji, nije mi to bilo to. Skinuh ga prije par godina, kad ono - nisam oduševljen. Nešto mi je falilo, nekak prekruti likovi i sve ostalo, fluidnost i brzina čudna zbog tog 3da, odigro 4,5 nivoa i to je to, zasad.
Imate li i vi neku igru/igricu iz djetinjstva koju dok je bio hype niste mogli tad probat/nabavit, a poslije vam nije sjela?
@Spliff
Koje godine si taj snes klon imao, za prije 20,25 godina kad su klonovi rulali mi se to nevjerojatno čini da bi toliko nutra tvornički nakrcali (osim ak 500 nije varijacija 10-20 igara) i to još i snes igre, koje su veće.