View Single Post
Staro 14.01.2023., 20:39   #869
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Sad sam malo igrao Dangerous Dave online i odmah se naživcirao, nisam ga ni ja nikada prešao

Što se tiče Dyna, postoji puno modernija verzija Atomic Bomberman, jako je zabavna u dvoje, mislim da može čak do 4 igrača igrati, ako se uspijete nagurati na jednu tipkovnicu Ili spojite 2 tipkovnice
Heh da, i Dyna je također mogla do 4 igrača, s time da bi po dva išla na tipkovnicu a dva na joystick. Naravno, ovo nisam nikad probao ali se igralo u paru (2 igrača) a i naravno solo misija, svih 8 rundi i 8 razina.

Dyna mi je nostalgična zato što me puno uspomena veže uz nju, jedna od onih igrica koje su doslovno obilježile moje djetinstvo. A za razliku od mnogih drugih, ovo je jedna koju stvarno i jesam završio. Trajalo je dugo ali se trud isplatio. Bez varanja (inače, šifra je HUDSONSOFT) iako smo koristili automatski-generirane passworde kako bi mogli nastaviti igru kroz više dana.

By the way, sjetio se još nekoliko naslova ... ne mogu vjerovati da sam ih zaboravio spomenuti: Lionking, Aladdin, Jazz Jackrabbit, Pac In Time, The Lost Vikings, Commander Keen (1) & Tetris

Edit
Nego, sad ste me podsjetili da imam u ormaru ovo...

Kupljeno za neki simbolični iznos, spojio sam je na TV par puta i od tad mi stoji zapakirana u kutiji kako je i došla. Možda bi se trebao sa time zabaviti ovih dana

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 14.01.2023. u 20:55.
  Reply With Quote