View Single Post
Staro 14.01.2023., 13:45   #865
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
Stari je donio sa posla neki stari toshiba laptop sa 286 (imao je brat bratu 10 kila ako ne i vise, sjecam se da je imao rucku plasticnu koja se izvlacila iz kucista za nosenje, sad guglam al nemogu nac tocan model) tamo sredinom 90ih i bilo je brdo igrica na njemu, između ostalog i ovaj stunts, to mi je bio prvi kontakt sa pcem. Nakon par godina je dofurao drugi laptop sa 486(na tom je bio ovaj superkarts), nemogu se sjetit čiji, čini mi se da je bio ibm, možda još negdje i stoji u konobi to
Pretpostavljam da bi Stunts radio OK na 386-ici ali nisam baš siguran za 286 ... znam da su jedni naši prijatelji onda u ono vrijeme imali 286, i da su gotovo sve igre štekale, a komp je bio "pola tone", ogromna desktop mrcina preko cijelog stola sa onim "desktop" kućištem

Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Uf, Lotus3 i taj soundtrack, znam ga nekad pustit na jubito malo da slušam.
Lotus3 sam igrao često kod frenda na split screen, nisam tad još imao komp.
Micro machines isto
Meni je ekipa znala doći iz škole i onda bi igrali split-screen. Baš se sjećam, jedan kolega iz razreda je sve žute Lotuse zvao "žutokljunac" Zašto, nemam pojma...

I da, MicroMachines... Zaboravio sam ih spomenuti ali (da budem potpuno iskren) nisam nikad igrao MM toliko puno da bi ga se sjetio. Moj odabir DOS igrica je bio sačinjen od sljedećih naslova:

Doom2, Heretic, ROTT (Rise Of The Triad), Prehistorik 2, Lotus 3, Stunts, Dyna Blaster (aka Bomberman), Ski or Die, Alone in the Dark, Indiana Jones & The Fate of Atlantis, The Incredible Machine, Prince of Persia, Tetris, Tristan (pinball), BlackThrone ... kao i vjerojatno mnoge druge kojih se sad ne mogu sjetiti. Ali budem ih stavio na popis ako mi padnu na pamet

Edit
Jungle Strike, SimCity 2000

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 14.01.2023. u 13:52.
  Reply With Quote