Citiraj:
Autor Lewis
Kod Vuke je to bilo puno profesionalnije/sa puno vise paznje sam prijem i prolazenje svih detalja oko auto zajedno sa vlasnikom kod prijema (10 strana papira sa biljeskama kod pregleda vozila
|
Vuka se cini dosta galantan, a dal je po cijeni servisa istovjetan Tomicu?
Citiraj:
Autor Lewis
Navodno je Baumgartner najboljei/najprofesionalniji ali to mi nikako nije usput  .
|
Cakovec? Jel oni i nesto drugo prodaju/servisiraju osim Bebe? Jer favicon im je od Suzukija na stranici.
Citiraj:
Autor murina
Ne znam te kitove nađi sliku pa ću ti reći sviđa li mi se  I ja bi V6 (u 916 obliku) da imam para za njega, ovako mi je TS više nego dobar 
|
Citiraj:
Autor murina
Ne znam te kitove nađi sliku pa ću ti reći sviđa li mi se  I ja bi V6 (u 916 obliku) da imam para za njega, ovako mi je TS više nego dobar 
|
Upravo gledam prospekte iz 90-tih, Novitec je bio neka vrsta Alpine za Alfe, dizao motore, plus izrazito kicasti kotaci, u najgoroj tradiciji DE tuninga ITA vozila. Engstler jako lijepo i MS design koji je nesto carobirao branicima u boji. Ime koje trazim je radio kitove za Peugot modele i Alfe...
Gledam po webu, mislim da je ovo, slicni GTA (OZ) kotaci jucer vidjeni, samo nisam siguran kako se zove i dal je to, sto sam trazio. Budem jos prolistao po diskovima. Jako suptilan nos, moras prici da bi vidio.
Kinez od 1v@na
nije mi jasno, kad su isli na univerzalnu prepoznatljivost face, ala Speedster/Buba... zasto nisu jednako ostali zaigrani i odozada? Odozada, bas neprepoznatljiv.
.