Citiraj:
Autor SPLiFF
Na poslu koristim Sandberg tipkovnicu koju sam dobio od kolegice, blue switch, odlična mi je.
Htio sam neku mehaničku bežičnu manjih dimenzija za doma, pa sam dosta čitao i gledao po YT. Kažu da Logitech jedini ima upotrebljivu wireless mehaničku tipkovnicu.
Nisam pronašao ništa što bi mi odgovaralo, pa sam na kraju kupio Logitech MX Keys mini. Super je "za po doma". Pisanje koda mi je puno lakše na mehaničkoj, da li zbog standardnog rasporeda ili me taj zvuk blue switcheva baca u neki trans - nemam pojma
Valjda ću jednom pronaći TKL mehaničku sa osvjetljenjem (makar bijelim) sa ISO rasporedom i HR layoutom (može i kao posebna kupnja), ali da ima ocrtane sve znakove znači i []{}\| i ostalo. Kupio bih i 3 seta keycapsa da iskombiniram to, ako treba... Samo da isto izgledaju.
Eto, ne mora biti wireless.
Ako netko zna za kombinaciju neka kaže odmah 
|
Da, znam. Imam logi MX ergo bluetooth miš i wireless konektivnost radi savršeno. Zato sam i gleda ovu MX mechanical mini... samo meni je radi programerskog posla taj US layout jako bitan a vidim da ga nema kod nas dostupnog.
Šta ja znam. U drugu ruku mi je čudno da ovim B opcijama wireless ne radi dobro. Nije to neka mudrolija...
Ja sam se razmišlja o thinkpad trackpoint wireless tipkovnici. Ima u europi shop koji prodaje ovu drugu verziju... To mi je super jer sam dobar sa trackpointom pa mogu na kauč bez miša...
Ali nisu mi ti scissor switchevi ugodni za pisanje kao mekana mehanička...