Citiraj:
Autor Visage
Davno su hvalili nekoga servisera u Osijeku? Da je bio olicenje postenja i korektnog posla, te su isli iz svih dijelova HR njemu. Gdje danas, covjek koji kupi Bebu, nema iz prve ruke mestra u garazi, gdje bi on po vama isao na posteni servis? Pricam izvan servisnih intervala. Tko se posvecuje autu, izvan puke satnice radnih naloga, te servisiranja na traci?
..
|
Ja moja oba vozim u Tomic Osijek, samo jednom sam isao u S.Brod do Vuke (cisto da vidim kakav je usluga jer nije mi bas usput 95km tamo i 95 nazad). u Tomicu OS poznam neke ljude pa mi je OK ali inace ovako "s ulice" da dodjes nije im neka zainteresiranost/usluga za potencijalnog klijenta

.
Kod Vuke je to bilo puno profesionalnije/sa puno vise paznje sam prijem i prolazenje svih detalja oko auto zajedno sa vlasnikom kod prijema (10 strana papira sa biljeskama kod pregleda vozila, gleda se svaka piknica/ostecenje i biljezi da nebude poslije da su oni to nesto napravili na servisu i prodje se kroz sve pa reicmo na dizalici te odma upozore ako su ti plocice tanke i slicno da znas unaprijed sta ce se radit/mjenjat a ne da te "izenenadi"...), isto tako kod preuzimanja sjednu s tobom u auto i provozaju da se vidi lupa li nesto ili auto vuce nekud... Cak su mi i taxi platili da me doveze do grada cisto ne sjedim u salonu bezveze (moze sako zelis, dobiejs i kavu) dok se radi servis.
Kod Tomica je to ono, daj kljuc i dovidjenja vidimo se kad ti jaivmo da je gotovo, zamjenski nema, taxi nema...

. Ajd zadnji put kad sam vozio jedinicu na servis su poslali video obavijest-snimak auta na parkingu da je gotov, malo se moderniziraju

.
Navodno je Baumgartner najboljei/najprofesionalniji ali to mi nikako nije usput

.
Ja ne vozim kod ovih "lokalaca u garazama" jer zelim imati sve u sustavu (elektronskoj knjizici) sto se tice servisa. Daleko d aoni neznaju posao (dobar dio njih je i raidlo u BMWu pa otvorilo svoje ali jednostavno kad prodajem/kupuejm takav auto zelim da ima cistu provjerljivu povjest...