Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.01.2023., 14:10   #65268
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Davno su hvalili nekoga servisera u Osijeku? Da je bio olicenje postenja i korektnog posla, te su isli iz svih dijelova HR njemu. Gdje danas, covjek koji kupi Bebu, nema iz prve ruke mestra u garazi, gdje bi on po vama isao na posteni servis? Pricam izvan servisnih intervala. Tko se posvecuje autu, izvan puke satnice radnih naloga, te servisiranja na traci?
..
Ja moja oba vozim u Tomic Osijek, samo jednom sam isao u S.Brod do Vuke (cisto da vidim kakav je usluga jer nije mi bas usput 95km tamo i 95 nazad). u Tomicu OS poznam neke ljude pa mi je OK ali inace ovako "s ulice" da dodjes nije im neka zainteresiranost/usluga za potencijalnog klijenta .

Kod Vuke je to bilo puno profesionalnije/sa puno vise paznje sam prijem i prolazenje svih detalja oko auto zajedno sa vlasnikom kod prijema (10 strana papira sa biljeskama kod pregleda vozila, gleda se svaka piknica/ostecenje i biljezi da nebude poslije da su oni to nesto napravili na servisu i prodje se kroz sve pa reicmo na dizalici te odma upozore ako su ti plocice tanke i slicno da znas unaprijed sta ce se radit/mjenjat a ne da te "izenenadi"...), isto tako kod preuzimanja sjednu s tobom u auto i provozaju da se vidi lupa li nesto ili auto vuce nekud... Cak su mi i taxi platili da me doveze do grada cisto ne sjedim u salonu bezveze (moze sako zelis, dobiejs i kavu) dok se radi servis.

Kod Tomica je to ono, daj kljuc i dovidjenja vidimo se kad ti jaivmo da je gotovo, zamjenski nema, taxi nema... . Ajd zadnji put kad sam vozio jedinicu na servis su poslali video obavijest-snimak auta na parkingu da je gotov, malo se moderniziraju .

Navodno je Baumgartner najboljei/najprofesionalniji ali to mi nikako nije usput .

Ja ne vozim kod ovih "lokalaca u garazama" jer zelim imati sve u sustavu (elektronskoj knjizici) sto se tice servisa. Daleko d aoni neznaju posao (dobar dio njih je i raidlo u BMWu pa otvorilo svoje ali jednostavno kad prodajem/kupuejm takav auto zelim da ima cistu provjerljivu povjest...

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 13.01.2023. u 16:27.
Lewis je offline   Reply With Quote