Citiraj:
Autor Mommistake
Misliš najlakši?
Pa umre sam od onih spora.
Doslovno 30 sekundi 42k runa, nisam oro ni kopo.  Da ti budem iskren, samo sam protrčao kraj njega (kad sam vidio da mu je moj udarac napravio gotovo ništa), i trčim od njega, kad ono, poruka da je pao, onak wtf?
Bloodhound fang (boss je stvarno pis of kejk) koristim već dobrih 15 levela, samo njega (čak radi super na mountu, ubijam bosove s mounta ko od šale). Jedino mi nije jasno, zato na njega ne mogu staviti Ashes of War?
|
Ja došao s druge strane, preko mosta, pa nije bilo spora, poginuo prvih 10 puta.
Za bloodhound fang - to je skupina oružja koja ima unique skill i na njih ne ide ash of war - ta oružja se nadograđuju sa somber smithing stone i idu do levela 10 a fang je i tu iznimka jer na njega ide još magic, incation i consumables.
Oružja na koja idu ashes of war se nadograđuju sa običnim smithing stones i idu do levela 25 (njihov 25 level je usporediv sa levelom 10 kod ovih drugih oružja).
Kad stavljaš ash of war, da bi izvukao max trebaš pronaći što više wheetblades na koje ćeš postepeno nailaziti (
https://eldenring.wiki.fextralife.com/Whetblades) i onda možeš kad stavljaš ash of war birati koji affinity hoćeš - obični standard damage ili split damage odnosno kombinaciju standard +magic/fire/lightning/cold/poison/blood/ocult/sacred itd.
Kad mijenjaš affiniti mijenja se i skaliranje oružja...npr. sa strength-dexteriti na strength-intelligence ili dexteriti/faith pa onda isto oružje može postali jače ili slabije (ovisno o statsima u koje ulažeš).
Za strength - dexterity gameplay odlično je i
https://eldenring.wiki.fextralife.com/Great+Stars + ash of war wild strikes - za pokretljive i brze protivnike kasnije u igri koji ne dopuste 3-4 udarca u nizu ovo je bolje od fanga jer ima jači stagger potencijal pa ih onda sa jump shotom ošamutiš a onda dokrajčiš sa wild strikes. A još te i heala kod svakog udarca. Na njega ćeš naići malo kasnije a Altus Plateau regiji.
Kasnije ćeš naići na larval tear pomoću koje možeš tijekom igre totalno promijenity build pa sa npr strength dexterity otići na npr. faith/intelligence itd.