Citiraj:
Autor spiderhr
Ajmo malo o nofcu.
Jel investirate šta? Mislim na fondove? Gledam nešto Erste ima ako je trajni nalog onda cca 15 ojra mjesečno a ako je jednokratno onda 50 ojra.
Kod mene ništa ali razmišljaš sad opako jer sam se malo oporavio od kraha zbog posla (nisam ga dugo mogao naći).
|
Ti fondovi, tj. Štednja na način da mjesečno izdvajaš u njih su blago rečeno... Gola karina.
Godinama sam štedio u njima i ostao sam na nuli, SREĆOM. To mi ima smisla jedino kada imaš neku veliku banku rezerve pa fast in/fast out ...
Vrtili smo se tako u mjestu s tim štednjicama godinama; dok nismo stisnuli guzicu i uletili u 2 vrlo jeftine nekretnine. Sad se ispostavilo da smo ih uboli u ključnom trenutku iako je tada izgledalo kao totalni potop ... taman prije korina lock down-a. Bilo je dosta jebade oko nabavke materijala, al olakotna okolnost je bila što je svatko tada htio raditi dostavu đaba pa mi je bar to išlo na ruku.
Znam masu toga sam napraviti, nisam plaćao majstore, polako sve sam sredio, upicanio i sad ih rentam, jednom otplacujem treću nekretninu, a druga renta ide na stranu.
Zato, ako se može ili nanjušite šemu, investicija u nekretnine, poglavito stanove iz kraja 80-ih kad se gradilo kvalitetno ... go fot it.