Da, neznam, nekak da kod nas svi sute o ovome, namjerno vjerojatno.
Upravo sam razgovarao telefonski sa robotom. nazvala me neka zena, i skuzio sam da je to robot samo zato jer znam ChatGPT, da neznam nebi skuzio. Razgovarali smo tak par minuta, znam te spamove pa se nekad pravim blesav cistzo da vidim o cemu se radi. obicno me ljudi koji zovu skuze pa razgovor kratko traje, no ovaj robot bi pricao i pricao ja s njim slicno ko da pricas s CHatGPTom, on zna sve odgovore i tako dok nismo dosli do kraja jer ocito je limitiran s vremenom jer bi inace cjeli dan pricao a nista nebi prodao...
Uglavnom ocekujte zanimljive razgovore sa ovim cold calerima...
p.s. chatGPT u ovom stanju kazu da je dijete od 1 godine, ja se bojim sto ce biti kad bude imao 2....
P.s.s. da se nadovbezem na moj prvi post. Sad ovo finetunanje je izaslo s CHATGPTOm koji je izasao par tjedana nakon mog posta, tak da sad vec ima servisa koji crtaju i prave high quality slike, ja sam pravio cestitke sad za bozic i godinu, no malo je bot nastrojen na horor, to moraju ispraviti. A tekst, tekst pise bolje nego svi indijci skupa. Das mu prompt i on napise high quality text bez plagijata. Jedini problem je sto su ga iskljucili s interneta negdje 2021, pa nema nove podatke, mada si mislim da oni potajno to nesto svrljaju...
P.S.S.S. E I DA, da ne zaboravim, pa ovaj CHAtGPT kao sto kaze @outtacontrol ce zam,jeniti mnoge profesije, pa tako i programere, odnosno programiranje vise nikad nece biti isto i tko ne koristi AI ce ostat bez posla...