Tema: Apple iPad
View Single Post
Staro 12.01.2023., 08:54   #622
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor junkieee Pregled postova
Planiram prodati PC iz potpisa jer ga jednostavno više ne koristim i zamijeniti ga neciim manjim.

Treba mi tablet/manji laptop da mogu u krevetu i na putu čitati/gledati filmove ili yt.
Tu i tamo se spojiti na internet bankarstvo, otvoriti koji word dokument.
Bilo bi zgodno da mogu sjesti za stol, spojiti miš/monitor/tipkovnicu zaneki uredski rad (excel, outlook,word).

Može li mi netko potvrditi da li iPad može ovo sve i kako to funkcinonira u praksi.
Takoeđr koji model od ovih ponuđenih uzeti pa da sam miran 2-3 godine.

thx!
Uz sve gore rečeno, ja bi još dodao, osobno koristimo žena i ja za sve navedeno, ne prenosimo file-ove s ničega, nego imamo Netflix i YT gore i za to se i koristi.

Uz to, koristimo Office, uz keyboard i miš radi super. Puknuo gore originalni case i kupio dodatno tipkovnicu apple-ovu, miš imamo BT i to funkcionira super.

Imamo i pencil, tako da za učenje i pisanje notesa je isto super.

Za sada, zadovoljni. Internet bankarstvo radi (zabino).

No, ni u jednom trenutku to ne zamjenjuje laptop.

Imam iPad Air 4.

Ne vidim čemu sva ova gore rasprava, no ovo šta si ti naveo se može bez brige raditi.

S tim da sam ja na macbookima, iphoneu i ipadovima preko 10 godina, tako da mi nije to strano, nisam se trebao navikavati kada sam kupio ovaj Air, jer sam upoznat s radom i OS-om. Ako nisi nikad radio, definitivno će trebati prilagodbe.

I možda najveća napomena, 90% ljudi koji kupe ipad ga nakon par mjeseci stave na policu i/ili prodaju. Stvarno mogu na prste jedne ruke nabrojati ljude (a radim u IT-u), koji su zamjenili laptop (bilo mac ili win) ipadom i kao takvoga ga koriste. Kao dodatna "igračka" da, kao main računalo, ne.
Mommistake je offline   Reply With Quote