Citiraj:
Autor simpleplan
Zanimljivo, preko ONT nude 200Mbit, a preko koaksijalca nude 1Gbit.
Osim toga, iako imam godinu dana telemacha, agentica tvrdi da će oni otkupit ugovor i da će ispast ispod 1000 kn kad ga oni kao tvrtka otkupljuju?!?! Ima li tko iskustva s tim? Na Telemachu plaćam 169 mjesečno
Svejedno, ako odlučim ići na to, ić ću na optiku. Hvala!
|
Budi jako oprezan s A1. Mene su na isti način pokušali prevlasti. Jesi li snimio razgovor s agentom? To moraš kako bi imao dokaz o tome što ti obećavaju. Također, traži da ti pošalju ponudu pismenim putem s detaljima koje ti obećavaju. Jako dobro pročitaj ponudu.
Meni su obećavali 6mj. po 1kn + dodatna 2mj. jer sam penale morao platiti oko 1100kn. No, kad je prošlo 6mj. agent je rekao da to nije rekao i da otkud to meni. Također su mi obećavali cijenu od 139kn za brzinu 200/100 da bi nakon 6mj. ispalo da nije tako već da je 169. Sva sreća što sam tražio ponudu na mail, tako da sam imao dokaz za svoje tvrdnje pa su mi dali i dodatna 2mj. i cijenu od 139kn nakon 6mj. Također, moraš znati da ti oni ne mogu platiti 1000kn, već ti daju dvije konzum bon kartice od 500kn. To da će oni platiti 1000kn tvom sadašnjem operateru je neistina, jer bi bilo protuzakonito.