View Single Post
Staro 10.01.2023., 19:12   #853
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Hehe, samo daj

Igra je bila odlična, ali nažalost previše "sirova" ... barem kad je u pitanju PC/Windows port. Testirajući GTA3 na više retro mašina vidio sam i koliko su to loše izveli, ali i koliko je dobar bio Vice City koji je izašao samo godinu dana kasnije (a koristi potpuno isti engine kao i GTA3, uz manje korekcije i nadogradnje)
Fun fact je da gta3 koristi Renderware, engine koji su koristili svi živi više nego ikoji drugi u to doba, na ps2.
Nažalost nisam nikad igrao Vice City, jer u doba kad je izlazio sam se ostavio gaminga, no slažem se da gta3 nije još bio toliko dorađen, posebno ne ko kasniji San Andreas, pogotovo kad se pogleda da je protagonist mutav, bez cinematicsa, no to katkad i daje neki štih (sjetimo se half lifea).

Grafika isto, na ovim tvojim postavljenim fotkama s današnjeg gledišta tako u visokoj rezoluciji izgleda skoro očajno, no tad na ps2 i tvu je solidno prolazila, doduše sjećam se da kad bi speedao po autocesti malo me živciralo da objekti oko mene se s zakašnjenjem pojavljuju.

Za ta cenzuriranja, ludilo kojih je amere te jeseni još više uhvatilo sam nešto čuo (neke misije s avionima, možda zato Dodo ima mala krila ?) no ništa neznam specifično.
Miki9 je offline   Reply With Quote