View Single Post
Staro 10.01.2023., 17:40   #18029
R3nchi
Registered User
Moj komp

R3nchi's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Stigo mi jucer Samsung 50"q80b
pa sam mislio da kazem koju o njemu,jer u ovoj temi osim puno teoretiziranja ima jako malo reviewova tva.. Tv sam uzimo preko prosat trgovine u cistoj email komunikaciji i moram rec da su bili vrlo korektni (tv je placen bez dodatnih troskova dostave) i da je zasad proslo sve ok..

Iako je samo 50" kutija u kojoj je doso je ogromna te ima dosta mesa od upakiranog stiropora, tv ima neku zastitnu stiropor like lajsnu s svake strane ekrana po cjeloj "visini" plus zastitnu foliju naljepljenu.. Postolje mu je on nekog celika i teze je od cjelog tv.. Nakon 42" plazme, mislio sam da ce promjena velicine bit marginalna (tv je bio namjenjen spavacoj samo za netflix,i nakon zeninog negodovanja zavrsio u dnevnoj) al moram naglasit da na neka 2,8m udaljenosti od ekrana,promjena velicine je poprilično osjetna, i sad se dvoumim dal ga kasnije upgradeat s 55" il ipak ic na 65"..

Nisam puno cacko po njemu,al sam na prvu zadovoljan i tizenom,te kvalitetom slike, je da iptv nije na razini plazme al nije ni loš, a Netflix (ono sto sam uspio malo pogledat) je čisto ok..
Moram napomenuti da me jos jeb.. motion jer ne kuzim di se to namjesta i da se moram malo poigrat postavkama slike.. Daljinac mi je bomba iako sam bio jako skeptičan u vezi njega..Metalni je i malo tezi pa je super feeling i imam neki osjecaj vece kvalitete od npr firestickovog.. Ne kuzim sta Grozni kenja o VA panelima,jer ja sam poprilično zadovoljan za sada..
Ako bas, bas ne sjedite jako daleko od tv 4m+ ,stvarno vam je bolje ic na manju dijagonalu a kvalitetniji tv..Mislim da ovaj tv vrijedi svih 4315kn.. P.s Bio sam se jako bojao QC i kakav cu tv dobit,al mi se na prvu sve cini poprilicno kvalitetno i bez mana . Ako kog sta zanima neka me pita..

lp
R3nchi je offline   Reply With Quote