View Single Post
Staro 10.01.2023., 11:58   #34
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
treba ti i radna površina, kolko god je kuća/kuhinja blizu, kad jednom sve doneseš van, trebaš to sve negdje i držati, a da ne zakrčiš pola stola.

imaš 2 polja s te sjeverne strane terase, lijevo polje cijelom dužinom nek bude radna površina i sudoper na sredini, a desno polje ostavi za pečenjaru.

sudoper u tako uskoj "niši" mi se čini skroz nepraktičan, a i vizualno nije baš najugodniji
Imam pomocni stol na rasklapanje koji i sad korisitm kad rostiljam (imam trenutno plinski rostil na kotacimaj) tako da to ce pomoci taj stol da premosti tu problematiku radne povrsine, svjestan sam da bi bilo bolje da je duze ali nemoze, nema mjesta, ovo lijevo polje je zauzeto sa kutnom garniturom/stolom taka da kao sto sam napomenuo pecenjara ide u tih 212cm sirine max i to je to, ili tu ili nigdje .

Svjestan sam da 40cm sirine za sudoper nije premija ali bolje i tako nego bez sudopera pa da moram stalno ici u kucu i za ruke oprat ili dolit vode u kotlić za FišPaprikaš/Čobanac . Nece sluzit za pripremu hrane, to ce se i dalje obavljat u kuhinji.

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 10.01.2023. u 12:10.
Lewis je offline   Reply With Quote