View Single Post
Staro 09.01.2023., 11:01   #18
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Probaj ga upalit i ostaviti da ode u sleep.

Pa mu krkni tipkovnicu u usb i vidi ako ce se probudit.

Probam.

Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova
A kak bi netko završio instalaciju preko najlon vrećice ???

To samo što ti odma ulazi u desktop znači da je instalacija napravljena do kraja ...

Nemam pojma, samo kažem da sam dobivao i nova računala zapakirana, gdje sam onda ja pokretao Win po prvi put, određivao usera, ima računala i slično

Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
Možda nisu driveri za usb3 headere instaliran?, jesi probao odiza spojit, koliko vidim po speckama odiza su usb2 konektori.
Btw jucer sam jedan fuš radio sa sličnim problemom, samo je win 7 bio u pitanju, nešto se poremetilo sa inf folderom u c:\windows di su driveri, i skužio bi da je nešto spojeno, al bi mi izbacilo grešku da se nemože uređaj instalirat. Za bilo šta od miša do stika, do printera. Samo uređaji koji su prije "havarije" bili spojeni su radili.

Probaj možda reinstall windowsa nabacit?
Po meni je nešto bilo rađeno na tom kompu prije, mora bit oobe na novom kompu. Ako je netko radio reinstall možda je loše to odradio, ja bi probao opet reinstalirat. Ili neki live boot linuxa nabacit da vidiš ako tamo sve radi. Ako je tamo ok, onda definitivno reinstall.

Pokušavao sam i sa prednjim i sa zadnjim usbovima. Donosio miševe i sa drugih računala.
PRobat ću još jednom kasnije.

OVo je replay shopa:

Citiraj:

uvoznici nam kažu da na ova svoja računala snimaju windowse prije isporuke, tako da je kod njih radila i tipkovnica i miš. Moguće da nisu snimljeni driveri za USB pa da zato ne prepoznaje miša i tipkovnicu. Možete li isprobati sve usb portove pa vidjeti da li na nekima radi? Također imate li za probu neki drugi miš i tipkovnicu pa da provjerite sa njima? Eventualno neki PS2 miš/tipkovnica ako računalo ima te portove? Te ako proradi probajte odraditi sve updateove računala te skinite sve drivere.
Colop je offline   Reply With Quote