View Single Post
Staro 23.02.2006., 20:47   #2624
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Gemmy
Sta se tice oružja,ja bi pumperku izbacio jer me izluduje, i za mape se treba dogovorit da se ne vrte sve,neke izbacit neke (mislim da je moskva di svi furaju pumperke i pppsh,s onom zgradom na sredini)
Možda ste primjetili da me nema nigdje otkad nema NOB-a. Razlog hakam na serverima u Švabiji. I da ti odgovorim na primjedbu. Pošto PB još uvijek nije izašao često ima pun k.... čitera. Ali ako ih je samo par komada ili nijedan jer u zadnje vrijeme se sve više prati ko kak igra - mogu ti garantirat sljedeče - normalno pod uvjetom bez čitanja - izaberi 15 igrača a ja ču sa svojom ekipom (ko švabo uvijek ) igrat protiv vas na sve tri ruske mape CTF. Vas pola sa ppsh pola sa pumpericama - garantiram ti da če moja strana pobjediti svaki puta 5:0. Pitaš se zašto sam toliko uvjeren. Zato prijatelju jer ako neko ne koristi čiteve u kombinaciji sa spawn killingom nema šanse protiv dobrih igrača proletit ruske mape na način kak to neki rade sada - trm,trm,trm ...i gotovo. Ekipa sa kojom igram uvijek pobjeđuje makar često i sa malom razlikom 1:0, 3:2, 4:2 itd. Gubimo samo onda kada ulete aimbotovi i ostala sranja ( meni najdraži kevlar ) .
Zato nemoj olako otpisati ruske mape zbog ppsh ili blokirati ppsh na istim. Več sam prije napisao kaj mislim o pumpericama. Ja bi sve pumpaše poslal u napad na dobro utvrđeni mg42 ( ako se sječate scene iz Spašavanja vojnika Rayana kad škvadra krene sa svim + granatama i osvoje tu poziciju ali izgube jednog svog (samo:confused: ok ipak je to film).

Jedina napast u igrama ovog tipa je cheatanje - to ubija volju ljudima željnim dobre igre bez obzira koliko bili dobri ili loši.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote