Citiraj:
Autor T}{OR
Ja sam imao skoro reklamaciju sa prvom Ducky - One 2 TKL Horizon. Na broju 5 se tipka nije vraćala natrag nakon aktivacije. Skinuo kapicu i skužio sam da je ostao srh od plastike na Cherry Brown koji zaglavi stem kad se vraća natrag. Uzeo nož, odrezao ga i voila - sve radi kako treba dan danas. S time da je ta Ducky abjuzana na poslu 8h dnevno već preko 3 godine. 0 tragova korištenja.
Mogao bih konačno i podmazati malo te stabilizatore. Koju mast preporučaš JuiceBox?
|
Ja sve stemove i kucista kao i switcheve mazem sa krytox 205g0 a vrhove metala koji ulaze u stemove umacem u ovakvu
dielektricnu mast
To na kraju izgleda ovako :
Citiraj:
Autor micek_kc
Kako su opce njihovi switchevi u usporedbi sa MX ? probao sam ih više, u Best Buyu imaš neki testing board gdje imaš par komada gore, najviše su mi pasali Blue i Silver.
|
Jako sirok pojam, gateron ima milijun razlicitih switcheva. Npr gateron oil kingovi su super switchevi. Tebi ako pasu blue onda ce ti pasati i npr kailh jade. Najbolje da si nabavis tester pa probas . Meni su osobno alpaca najbolji switchevi, linearni, ultra smooth.