Kako mi je riknuo monitor ?
Lipo, radio sam deggaus ili kako se vec pise na njemu jedno svakih 20-30 min

Kasnije sam zasnao da se to radi jedanput u 2-3 mjeseca ali nikome nisam rekao da je zbog toga riknuo monitor, starci su popusili onu s gromom
Kako sam ostao bez starog harda?
Spojio sam ga i nije radio. Sve sam ja ispremjestao master, slejv ovo ono sve zive kabele sam probao ali u BIOSu ga prepozna i onda ni z dalje. BTW hard je bio od 545MB ( mislim da je toliko vise se ni ne sjecam). I tako meni dopizdilo vise se zajebavat s njima i kako sam imao u ruci pincetu (zbog premjestanja pinova) mene pukne da mu prodjem pincetom preko one dole elektronike. Mozete pogoditi sta se desilo. Iz napajanaj se culo bum i odjedanput neugodan miris, i sivi dim. Protrnuo sam jer sam mislio da sam izgorio cijeli komp. pritiska na tipku power nije dala rezultata. Sreca ustanovio sam da je otislo samo napajanje. Hvala Bogu za osigurace!
Kako sam zamalo ostao bez AT napajanja
Kemijao sam nesto s voltazom na kuleru i spajao zice na zivo tj mjenjao mu napon

Sve do jednoga BUM kad se zaculo i izgasio se komp. Mislio sam, e glupane jedan sta drkas po kopmu zar ti nije dovoljno sta si vec jednoga sprzio. Milijun misli mi je proletjelo glavom. Sreca napajanje je 100% imalo nekakve osigurace unutra pa vracanjem tipke u on nacin komp se upalio

Ne znam kako sam mogao izazvati KS s ventom, jebacka srica
Kako sam ostao bez adaptera od zvucnika
Opet sam ja kemijao nesto s voltazom od kulera i spajao na adapter od zvucnika. Opet se desio jedan KSKSKS(kratki spoj) i ostao sam bez adaptera. Streca da je i on imao osigurac tako da je trafo ostao neostecen dok su u servisu zamijenili samo osigurac.
Valjda je bilo i jos mojih ovakvih kerefeka i mojih pizdarija a sigurno ce ih i biti jos, ako sam koju izostavio napisat cu je kasnije
Pozdrav !