View Single Post
Staro 08.01.2023., 11:44   #3300
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
Stvarno se čini kao solidan izbor. Jedno pitanje, tvoja je RGB? Jel ima onaj mod kao dok stisnes tipku da rezonira oko nje, kao water wave nesto?
Te RGB efekte ne koristim, već sam na profilima 2-6 složio svoje, ovisno o igri. S time da možeš spremati do 2 po profilu.

Ima taj efekt gdje je jedan klik pa ripple okolo. Zatim samo da osvjetli tu jednu tipku koju si stisnuo, te da osvjetli cijeli red tipki ovisno koju si stisnuo - plus još jedno 4-5 drugih koje lako vidiš na recenzijama online.

Citiraj:
Autor JuiceBox Pregled postova
Ni jednu. Uzmi od keychrona Q3, imas sve sto imaju ove, plus je aluminijska i jos hotswap. Sto se povrata tice i kod nas mozes sve vratiti u roku 2 tjedna ako ti se ne svidja.

Ova evga, asus , roccat i ostala ina gejming sranja uopce nemoj gledati, to je u principu sve ista tipkovnica samo se placa njihova sposobnost tko moze bolje umotati govno u alu foliju.
Kakav je software kod Q3? QMK pretpostavljam? Jer kod Ducky-a je apsolutni vrh, em zauzima 32 MB i jedino što radiš s njim je podešavanje RGB profila. Sve ostalo se radi direktno na tipkovnici i ne treba ti software uopće. Doduše ako si napredni korisnik pretpostaviti ću da je QMK prednost, no za 99% ekipe ovo što Ducky radi je više nego dovoljno.

Citiraj:
Autor JuiceBox Pregled postova
Ova evga, asus , roccat i ostala ina gejming sranja uopce nemoj gledati, to je u principu sve ista tipkovnica samo se placa njihova sposobnost tko moze bolje umotati govno u alu foliju.
Apsolutno. Em ćeš preplatiti tipkovnicu, em ćeš dobiti duplo lošiju u usporedbi sa spomenutima. Been there sa svoje prve 3 mehaničke.

Doduše mala kritika i kod Ducky-a ovdje je da se preporuča dodatno podmazati stabilizatore. Nisam to radio na svojima, i sad nakon 3 godine nema promjene na gore - ali čitam da se preporuča i mislim da je netko to tu radio već.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote