View Single Post
Staro 07.01.2023., 07:23   #219
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor Lazarus Pregled postova
Za ovakvo razamišljanje stvarno

Po tebi je ok da uređaj koji si platio ispravan dobiješ - neispravan
platiš poštarinu onda ljigavac te traži da dođeš po njega unatoč tome da zna kako si 200km udaljen od njega i da nemam automobil
Citiraj:
Autor Lazarus Pregled postova
Kod pošte gotovo da možeš zaboraviti na osiguranje,naročito kad su u pitanju polovni/rabljeni uređaji. Nekolicina slušajeva koje znam gdje su ljudi pokušali dokazati štetu nastalu od pošte su završli samo s još dodatnim troškovima i gubitkom vremena.
No,neću vući topic u drugom pravcu,s obzirom da je to više stvar pošte nego njuškala.

To je jaaaakooo veliko AKO jer kao što sam predhodno pisao dokazati ovako nešto kod njih je noćna mora. I sam si rekao ON je taj koji mora to riješti. Svoje obaveze kao kupac sam u potpunosti ispoštovao,platio ispravan uređaj i njegovu dostavu i tu je kraj priče.
Sad kao papiga 3. put ponavljam kako zna da živim 200km od njega te da nemam auto uz to još sam platio poštarinu.
Više opcija je bilo ponuđeno tu,da pošalje nešto drugo,vrati dio novca,ali ne,posalo je jednu jedinu poruku nakon što mu je javljeno kako je monitor neispravan i prestao odgovarati.

Opet je malo otišlo offtopic, glavni problem njuškalo je upoznat sa svim i ostavio ga bez ikakvog upozorenja ili ban,sistem business as usual i samo deri dalje
sve ovisi kako se pošiljka šalje, ako se šalje kao paket ili kao paket24 onda se može
dodatno upisati vrijednost pošiljke. i ako se pošiljke ošteti, ili izgubi imaš tada pravo
odmah tražiti navedenu vrijednost. ali to se radi odmah pisanim putem.
naravno takvo slanje košta više, nego pošiljka bez vrijednosti.

vjerojatno prodavatelj ne želi više slati, da se opet ne ošteti. zato traži da dođeš
osobno.

jasno je da si ljut, ali si trebao odmah reagirati, odnosno žaliti se pošti. kad si vidio
da prodavatelj ne priznajue grešku.

Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
baš zbog tih 48 sati ne želim prodavati sa pay protect - kupac se iživljava sa tim što je kupio 2 dana i onda javi da je stvar neispravna i da sam ga prevario - how-yes-no

i šta si na kraju rekao - ništa

50:50 šanse da ti uvale.
iz istih razloga i ja ne želim prodavati putem pay protecta.

čak neki dan želio sam nešto kupiti na njuški, i veli meni prodavatalj da mu taj payprotect
čisto reda radi stoji tamo. ali da ne želi prodati putem toga
  Reply With Quote