View Single Post
Staro 06.01.2023., 22:42   #211
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor Lazarus Pregled postova
Njuškalo je postao raj za prevarante,kako za strane tako i za domaće.

Situacija u kojoj sam se našao gdje kupim 3 monitora platim poštarinu, monitor stiže rabijen,fino ljudski cimnem objasnim sve,no na to mi klošar odg da dođem kod njega po zamjenski :/
A kaj ak je frajer poslao 3 ispravna monitora (crt ili lcd?), i ovi u pošti su razbili jedan?, pa onda je korektan da ti je rekao da dođeš po zamjenski. Nemora bit da su svi automatski prevaranti.
---

Inače, nikad ništa ne kupujte s drugog kraja države, jer to mogu bit scamovi, probajte scimat takvog prodavača s pričom "doći ću do vas možda, il poslat nekog", pa gledajte hoće li počet inzistirat samo na pošti i izvlačit se.

Imo sam, falabogu sretno završeni, slučaj na poslu, u korisničkoj podršci prije desetak godina gdje je neka klošarčina koja je lažno prodavala mobitel, pokušala blokirat isporuku paketa kupcu (kupac iz istre, govnar prevarant iz Broda), da kupac ne bi saznao da je prevaren, jer u paketu nije bilo ništa,a dok ovome još nisu novci sjeli, znači htio je da se odugovlači.
Na kraju, nakon par dana natezanja, gdje isprva nije bilo jasno ko tu koga j..e jer su me zvali i taj kobajagi prodavač i kupac,
sam najzad u razgovoru s kupcem saznao da ga je ovaj nazvao i rekao doslovno, dobro se tog sjećam; "gle, ja ću sad doć u Brod do vas po mobitel, ako ga vi stvarno imate kako tvrdite, idemo na ručak i bit ćemo frendovi do kraja života, il mi recite odma u čemu je stvar", na što se prevarant slomio i priznao da nikakav mobitel on poslao nije, no pritom se šupački opravdavao "da je on jadan, branitelj (?), treba mu jadničku lova" itd. ser kenj.

Zadnje izmijenjeno od: Miki9. 06.01.2023. u 22:57.
Miki9 je offline   Reply With Quote