View Single Post
Staro 06.01.2023., 20:32   #110
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Tnx svima na prijedlozima, prezentirao sam damama opcije ali su skuzile da izbor pjesama nije ono kaj su ocekivale Moram priznat da sam i sam malo ostao šokiran kad sam skužio da te igre imaju 20-30 pjesama (da ne velim pop cringe-va koji danas prolaze pod muziku) i za to se dere 200-300 kuna. Nisam ocekivao neznam sad kakvu selekciju pjesama ali ovo je po meni kriminal.

Tako da budem probao prvo sa emulatorima koje je kolega Disco naveo, plus posudit cu od frenda stari Wii da vidim koliko ce im biti napeto to mahanje po zraku sa virtualnim reketima i ostalim rekvizitima.

Ak ne bude napeto onda bu vjerovatno neki PS4 ili mozda XBox S (imamo FHD telku koja radi super i ne patimo za 4/8K spikama tako da bi trebale oboje bit itekako adekvatni) uz neki sub od Sony/MS-a.

@Disco: Je, lobotomija je. Jos je gore nego Fortnite i ostala pomodarstva. Skuzili sam da nam dolaze na servis kompovi sa tim cudom instaliranim svako malo pa nam ni vrag dao mira i isli smo istrazit ke to je. Uglavnom nis dobro
Alien_200581 je offline   Reply With Quote