Tema
:
Prebacivanje fotografija sa moba sa neispravnim ekranom
View Single Post
06.01.2023., 00:22
#
34
ansha
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp
Datum registracije: Feb 2008
Vrlo je očito da ti ne želiš da to radi jer prihvacas samo svoju metiodu pa vjerojatno ni ne probaješ kako treba pa samo trollaš, ali eto nekome ce nadam se pomoc kad bude u kriticnoj situaciji
Nope, na najnovijem OneUI-u moras u settingsima upalit tj. treba ti ekran, + i - je onda za palit gasit ali prije toga Talkback treba biti enable-an, ako nije onda ta metoda ne prolazi...
Sansa za pogodit pattern potpuno naslijepo s misem je ravna nuli, nema sanse, nikakve... Probaj.-->
Citiraj:
Autor
OuttaControl
A na realmeu, one plusu, samsungu, pixelu, huaweiju i xiaomiju radi taj shortcut. Zašto ne radi na tvome eto ne znam.
Taj shortcut je za upalit i za ugasit, ako radi za ugasit mora radit i za upalit ali eto ti izgleda imas neki spešl edišn andorid kojem to radi samo za izgasit... Bas cu probat na A13 sad kad strica vidim. Pattern se isto može samo treba živaca... A mislim da se i remotely može promjeniti pattern u pin, bar se prije moglo
Vrlo je očito da ti ne želiš da to radi jer prihvacas samo svoju metiodu pa vjerojatno ni ne probaješ kako treba pa samo trollaš, ali eto nekome ce nadam se pomoc kad bude u kriticnoj situaciji
Nope, na najnovijem OneUI-u moras u settingsima upalit tj. treba ti ekran, + i - je onda za palit gasit ali prije toga Talkback treba biti enable-an, ako nije onda ta metoda ne prolazi...
Sansa za pogodit pattern potpuno naslijepo s misem je ravna nuli, nema sanse, nikakve... Probaj.
ansha
Vidi profil
Pronađi još poruka od ansha
Moj komp
CPU:
Intel i7 13700f
MBO:
MSI Z690 A Pro
RAM:
32GB @3600c15
HDD:
980 Pro 1TB ; 970 Evo+ 2TB ; MX500 1TB m.2