View Single Post
Staro 23.02.2006., 19:30   #13
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Ma joj, naručio ja Deluxe (Platinum) još u prvom mjesecu, još nije stiglo nažalost, pa me sam zanimalo jer mislim da sam negdje onako između redaka pročitao da Platinum ima kodove za Kingmakera, ali da ga moraš skidati s Biowarea. Jel ak nema da odmah skinem, platim, jer već mjesec i pol čekam pa da imam sve spremno kad dođe. Inače gledo sam je Gamestop, al kad sam vidio 60$ reko stop game. Nisu normalni. Amazon naravno ni iz jedne poslovnice ne šalje igre u Hrvatsku. I morao sam se dobro pomučiti da nađem sajt koji šalje u Hrvatsku i našao:

http://shop.game.net

Al opet problemi jer primaju Masercard i Visu, a ja imam AmEx. Pa žicanje frendova da naruče...

Jedino kaj ne nude nikakvu drugu opciju slanja osim običnom poštom pa se može zasrati ko mene, ali im je 3 funte poštarina po narudžbi, pa OK.

E da, ja sam naručivao 4 komada igre, ispast će sve (daklem 4 igre+poštarina+carina) negdje oko 650Kn.

A ovo za Deluxe Special Edition sam pitao jer imam još jednog frenda zainteresiranog za igru ( koji se naravno nije izjasnio kada smo naručivali) pa bi to uzeli svi skupa u Hrv. i onda Kingmakera igrali jedan po jedan (jel, bitno da nije instaliran i ne vrti se u isto vrijeme na dva kompa).

A gledao sam i Crovortex i tamo je Deluxe 330 Kn, a toliko odbijam dati jer je vani redovno igra ispod 200 Kn.

A sada idem poslati jedan sočan mail da budale provjere kaj je s igrama i gdje su zapele.
MikaHR je offline   Reply With Quote