View Single Post
Staro 05.01.2023., 12:04   #715
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor SlavoS Pregled postova
S jedne strane previsoke cijene se opravdavaju napretkom u performansama, što realno nije istina.
S druge strane opravdano komentiranje istih se omalovažava, što je realno kontraproduktivno.
Ti si mene krivo shvatio, ništa ja ne "opravdavam", mene realno zaboli da li je 4070ti 800 EUR ili 8000 EUR. Jensena isto tako zaboli za moje opravdanje ili neopravdanje, ako kupci po tim cijenama kupuju (a kupuju), onda je stavio pravu cijenu.

Recimo, da sam dioničar nvidie i da mi Jensen prodaje grafe po 600 EUR a išle bi normalno po 800, jasno da bi mu zavrnuo vratom

Istina je da su high end grafe sve skuplje, no i sve ostalo je skuplje, puno bitnije stvari od grafa.

Samo sam stavio kao zanimljivost to da su xx70 grafe danas u modernim igrama duplo brže nego xx70 model od prije 5-6 godina. To nek svatko shvati kako želi, moja poanta je bila da iz toga proizlazi da se može kvalitetno igrati na PC-u sa puno slabijim grafama od 4070Ti, ne znam, meni je to skroz očigledno. Onda su počele priče da je sad 4k standard i slične besmislice.
Exy je offline   Reply With Quote