Citiraj:
Autor mann
Kad smo baš kod cisco switcheva morate shvatiti vi koji usporedjujete multisplit sa jeftinijim modelima da multisplit u pravilu ima u sistemu jače modele. I onda netko kaže da ali ja za jedan cisco catalyst 48port kupim tri smb od 24porta. I onda je zaključak da je smb od 24 porta pa puta tri bolji ali nitko ne gleda da su ti smb nonmanaged. Ali ako pogledaš cijenu top modela smb nestaje lagano ta razlika.
Ja imam mitsubishi ap35 + ap25 na jednu vanjsku. Kada pogledate cijenu samostalnih sa dvije vanjske i moj sistem sa jednom vanjskom nije neka razlika a kuća mi nije kao tajlandski back alley. Da stoji ako krepa vanjska krepaju obje. S druge strane manje snage treba jedna vanjska (dvije unutra) nego dvije vanjske. Meni ta jedna vanjska ide po specifikaciji na 16A. Za dvije vanjske 2X16A što ja nisam imao na toj lokaciji a nisam ni prostora baš imao a da izgleda normalno.
Od ovih modela koji je već kolega spominjao ja sam dosta zadovoljan. Temp postelana u stupanj točno, velika količina opcija na daljinskom, wifi modul uključen. Ja sam zadovoljan uglavnom. Ono što stoji I u mom slučaju je defrost koji je iznenađujuće neobičan. Kako je rečeno čuje se defrost sum neuobičajeno. Nije to toliko glasno koliko je neobično jer klima tada stoji ali čuješ promjenu roka plina kao neki SSSSSsssss.
Sent using Tapatalk
|
Gle, svakom svoje split, multisplit, ali 2X16A čisto sumnjam da ti treba.
Ja sam dvije vanjske spojio u kaskadi što se struje tiče i obadvije na jednu utičnicu sa 16A osiguračem. Na kojoj mjerim potrošnju. Još nisam vidio da vuku više od 700w.
Ovo je točan model.
To dok govorimo o ajmo reć standardnim snagama klima, ove 2 do recimo 5Kw deklarirane snage.
I da, nemojte me krivo shvatit, nisam protiv multisplit, i sam sam gledao multi ili dvije klime.
Cjenovno sam sa klimama mogao za dvije split umjesto multisplit modela otić još jedan razred gore.
Advanced umjesto standard ili supereco, ne sjećam se više.
Smještaj vanjskih je jedna iznad druge na boku zgrade, tako da po meni vizualno isti k... .