View Single Post
Staro 01.01.2023., 17:34   #218
ansha
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

ansha's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Naravno da neću, zato im i nedam te pare koje traže. Vrlo jednostavno, za cc 12 000 kn ima da vrti sve igre na 4K max sa svim pizdarijama u min 60 fpsa ili vrijedi za _urac IMO.
Naravno isto bi reko i da košta 8000 kn, pa čak i 6000 kn Ne vidim zašto davati tolike novce kad se mogu pogasiti sva silna sranja i upaliti srednji detalji i igrati za relativno normalne novce. Ove skupe kartice, sa TDP od 500W su za mene čisti apsurd a po tim cijenama cirkus epskih razmjera, ali tko voli nek izvoli, samo napominjem da na tim karticama za brdo love opet moraš raditi neke kompromise, npr. paliti lažne frejmove. Mene bi otpao epenis da sam ju toliko platio, i da onda ne mogu igrati bilo kaj poželim bez da radim kompromis. i da im pada vrijednost brže nego kriptu.

Opet ti o par krajnje neoptimiziranih naslova pises kao o dealbreakeru za pc gaming a zapravo su nebitni.

Grafe nikad nisi bile brze, dovoljno govori podatak da je prosjecni framerate u 4K sa 3090-kom bio 105-110fps u ondasnjim igrama a da je danas, prosjek u danasnjim igrama sa 4090-kom oko 160fps.
Napokon imamo posteno hrr igranje u 4K.

Svi prigovori osim cijene ti nisu na mjestu. Al ako ti je bitno ono sta bi stvarno trebalo biti bitno i smisao cijele price - gaming... Za uzivat u gamingu, hardware nikad nije bio bitan, problem je sta nas starije, koliko god se trudili (ok, govorim u vlastito ime, al pretpostavljam da nisam iznimka) igre vise bas i ne zanimaju.
ansha je offline   Reply With Quote