Citiraj:
Autor skalar
pa činjenica je ht u zagrebu uveli u dva kvarta (malešnica 2 telefonsko čvorište) optiku i stali i da su tek počeli dalje kad je a1 krenuo agresivnije doduše najavljivali su u samoboru i grabjerju i već su ljudi nešto i potpisali ali do sada ništa,
možebitni razlog je kao kod mene kad ponude slab interes u ulazu 2 optička priključka u dvje zgrade po 4 ulaza i 3 kata kolko znam oko 10 ,cjenom nisu išli ispod bneta sada a1 kabel a ljudi su zadovoljni brzinom 200/100 ,
a kabel smo imali prije optike,sad se nešto mjenja sa strane a1 optika preko ht infre jer bar kod nas zapostavljaju kabel sve više ljudima šteka a i cijena je više nego prihvatljiva ,iz telemaha su bili i rečeno je uskoro prije tri mjeseca potpise su dobili ali ni traga od njih.
|
Ma to ti je varka. A1 nije ništa pokrenuo niti investirao u infrastrukturu, sve što imaju su već kupili gotovo. Sa bnetom su gro toga dobili i amisom po pitanju optike te još jednom kabel firmom u Sesvetama.
Što se tiče HT u novom zagrebu su uveli optiku u sve zgrade koje ja znam di je već bnet od prije toga imao kablovsku. I naravno da sada nude iznamljivanje svoje infrastrukture koji najviše iskon koristi.
@marko onda su ih sad poljepili kod mene su još čisti bijeli. Da tele2/telemach im je najveća konkurencija zato se stalno žale i tužakaju te opstruiraju na sve moguće načine. Kad je bila revolucija od tele2 gubili su tisuće korisnika dnevno! Zato su morali napravit savršenu tarifu.