View Single Post
Staro 23.02.2006., 16:17   #12
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor MikaHR
Jel neko zna točno da li Platinum Edition (u Evropi Deluxe edition) sadržava aktivaciju za Kingmaker ekspanziju(sva 3 dijela). Nekako se da zaključiti da Diamond (u Evropi Deluxe Special Edition) sadržava na DVD-u sve ekspanzije, a da s Platinumom moraš skidati Kingmaker ali imaš aktivacijske kodove, tj. ne moraš ih plaćati posebno. Ak neko zna pouzdano nek javi. I ak neko zna gdje u Hrvatskoj ima za kupiti Deluxe Special Edition (nema u Algoritmu i Crovortexu)?
Mislim da da, no nazalost nisam siguran...

Mozda ti je najbolje rjesenje da kupis NwN + 2 ekspanzije a Kingmaker i ostale module mozes skinuti sa biowareovog sitea nakon sta im preko Vise il neke druge kartice uplatis 7,95$... prouci malo: http://store.bioware.com/help/faq.html?faqID=33

Sta se tice samog narucivanja (recimo Platinum editiona) direktno preko web shopa to ide ovako:
-Diamond kosta 30$ (185 Kn)
-www.gamestop.com naplacuje 65$(400 Kn) dostavu u hrvatsku (roba dode u roku od 5 dana)...
-www.amazon.com je nesto jeftiniji pa dostava knjiga npr. dode oko 25$ (posiljka dode u roku od 3 tjedna) no mislim da nwn ne salju...to treba provjeriti...

Kod nas sam NwN kosta 116Kn, isto toliko i svaki dodatak + 23$ (oko140Kn) za module dakle moras iskesirati oko 550 Kn za sve...
Dok je uk trosak preko gamestopa 585 Kn...