Citiraj:
Autor Gemmy
sada da kupujem tv nebi gledao sony je su cijenom dosta iznad ovih popularnih OLEDa, i oni se daju nac na akcijama s produzenima garancijama dok sony ne prati s akcijama
|
Ja sam dobio tvornicku garanciju kod SONYa (ne ono 2+3 nego bas 5 godina od proizvodjaca) a gledao sam cijelo vrijeme da kupim LG C1 jer je Samsung izbacio neke audio/video formate koje sam trazio (kao DTS, DV i slicno) pa onda skuzio da je i LG dio toga izbacio iz novijih modela i onda na kraju ipak kupio Sony (A83J) tako da dio cijene kod Sonya odlazi i na licence (DTS, DV....) ali dio je i brand dakako

.
Trenutno imam Samsung iz 2015 (Prvi TizenOS), 2 LGa iz 2017 i 2018 modeli (Web OS) i Sony 2021 model (Google TV) i ono sto je sigurno je da LG daje najvise upgradeova jer i dalje dobijem 2-3 puta godisnje upradeove za oba LG modela premda je jedan vec 5+ godina star.
Kod Samsunga updateovi su stali nakon 2 godine. Sony je za sad frizak (kupljen 3/2022) i bilo je 2 updatea ove godine i radi super brzo i fluidno (sto je bilo i za ocekivat s obzirom na cijenu tog OLEDa od 77") te naravno ima najvise funkcija/appova s obzirom da je Android (to mi je na kraju bio presudni faktor jer F1TV Pro i dalje nema app za Tizen niti WebOS

).