View Single Post
Staro 31.12.2022., 15:24   #17986
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
bas ovaj gore spomenuti xf9005 sam gledao u ducanu kad je izasao, to je bilo urnebesno sporo, na razini TCLa, cak je phillips bio puno responzivniji, navodno su ispravili kasnije sa updateom ali je bio spor ajme, prema non androidima necu niti spominjat. Odkad sam si kupio tv puno manje pratim situaciju, tu i tamo pogledam HDTVTest a u ducanu zaobilazim tv segment. 2019 sam vjerojatno svaki tv pogleda i upalio i prckao.

Isto tako non android sony je na mom modelu xe7 il 8xxxx ukinio store, jer je izgubio licencu jos u garantnom roku i nikom nista... Isto tako cesto ga treba iskljucit iz struje jer se zblesiy LG nikad nisam trebao isključivat. Znaci ocajan support na lošijim modelima.

Dok sam ja pratio, Sony TV od 10000 kn, su imali mediatek procesor koji su imali odron mobiteli od 500 kn. Ako sunse sad popravili, pa bilo je i vrime...

Njih troje jesu sveto trojstvo, uz panasonic high end modele, ali sony je najskuplji od njih troje, uz upitne benefite.
Tako da po meni sony nikad al nikad ne moze bit best buy ili best value, ali moze bit the best(A95K)
OuttaControl je offline   Reply With Quote