View Single Post
Staro 31.12.2022., 11:29   #484
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor ansha Pregled postova
Kolega ocito nije svjestan da 65W varijante nemaju magicne cipove koji manje trose vec jednostavno rade na daleko nizem taktu i naponu.
Morat cu ja malo otic do BIOS-a pa pokazat kolegi kako od bilo kojeg K procesora napravis 65W cpu za 3 minute posla. I naravno, nece biti sporiji od 13400...
Znam ja kako rade K i non-K verzije procesora, daj baci pogled što sam napisao oko overclocka i matičnih ploča - neće svatko kupovati nešto za overclock ili undervoltanje, zato sam i spomenuo da će za plug-n-play biti sasvim OK procesori. Znam da cijena nije povoljna, to sam i napisao, sada je to svježa roba na tržištu i naravno da trgovci žele što veću zaradu. Idući mjesec će biti i veća ponuda i padat će cijene. Ne znam zašto smatraš moje postove napadom na tebe, ja samo skrećem pozornost da uspoređuješ 2 procesora koji uopće ne spadaju ni u istu seriju (K i non-K), niti u istu generaciju. Za usporedbi po cijeni sam napisao, cijena je sada previsoka, past će svakako. I nema svatko ni hardver niti znanje da bi se igrao postavkama overclocka ili undervoltanja.
Sinac je offline   Reply With Quote