Tema: Epic Games
View Single Post
Staro 29.12.2022., 20:33   #2011
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Jer su shvatili da i nije bilo bas interesa. Pratio sam forum tada i nakon pocetnog odusevljenja, sve je nekako zamrlo. Svakako krivicom i samo Epica. Ocekivali su da ce community sve sam a da ce oni samo moderirati. I onda su pomalo sve manje moderiraly (Epic), sve manje se nesto radilo, grupa developera je bila mala, community je to isto osjetio. Na kraju je Epic i to malo svog stuffa prebacio na Fortnite i ostavio UT i community i u tom nekakvom limbu.

Da su mogli zdrobiti nesto para na UT, mogli su. Vjerojatno puno manje nego sto su zdrobili na dijeljenje igara. Al' dijeljenje igara je bilo u svrhu promocije store-a. Zavrsetkom UT-a ne bi dobili skoro pa nista osim community respecta.
Točno to, mogli su kasnije završiti igru reda-radi, ovak budu sve kompletno ugasili za manje od mjesec dana, nakon kaj je igra zadnjih pet godina u nedovršenom, a sasvim igrivom alpha stanju.
Citiraj:
The game remains available for free in its June 2017 configuration (version 0.1.12). The game's servers will be shut down on January 24, 2023, rendering the game inaccessible.
Fortnite pak ne kužim, jer to sve kaj je sad popularno su sva Unreal Tournament izdanja i npr. Quake III Arena imali odavno, samo eto - Fortnite nudi šareno napucavanje, dok se gradi skela i zaštita od pucnjave.
EDIT:
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5

Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 29.12.2022. u 21:06.
The Exiled je offline   Reply With Quote