View Single Post
Staro 23.02.2006., 13:28   #389
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
1. T-com
Sranja su pocela u 5mj prosle godine:
Jedno jutro stara je nekog morala zvati, zovne ona mene da pogledam kaj je sa tel. jer ne radi, ja pogledam dal se nije slučajno tel. zica izvadila, napajanje radi, utipkam br. nekog tel. i nist nema zvukova.
Zovemo mi t-com i objasnimo problem veli zenska budemo poslali nekog da to pogleda, navecre dodu majstori pogledaju oni uticnice, telefon nist im nije jasno bilo pa su otisli do centrale zovu oni nakon 15min evo bil je nekakvi problem u centrali sa zicama.
Nakon mjesec dana opet crkla linija i opet ista sranja… Zovemo t-com objasnimo problem opet oni tvrde da je problem u telefonu! Navecer dojdu serviseri ali ovaj put pijani i moja im je stara morala tumaciti da nije problem kod nas nego kod njih, odu oni do centrale i zovu nakon 20min da je sve sredeno.
I bilo je sve uredu do 8mj kad je opet crkla linija. Opet ista prica, ali ovaj put smo dobili odgovor da je prilikom kopanja bager ostetil kabel : lol2 : i da je u tome problem ali je sad sve to sanirano i da vise nece biti problema! ali to nije sve, zove nakon dan-dva zenska iz t-coma pa veli dali hocemo kupiti novi telefon jer je problem u nasem telefonu jer je pokvaren… : hitthewa i bilo je sve ok do proslog tjedna kad je opet crkla linija!

2. Praksa u jednoj firmi
Dojdem ja ujutro na praksu i veli tip meni i jos jednom, decki danas imamo puno posla. Slagali smo kompove za jednu firmu mislim da je bilo oko 10 + jos one koji su bili tam od prije i koji su nam usput dolazili. Fora je u tome bila da smo mi slagali hardver, a tip koji je tam radil nam je kao pomagal oko spajanja zica za power i restart itd. Bilo bi sve uredu da ih nije spojil na mjesto di se spajaju dodatni usb nemam pojma kak mu je uopce uspjelo da upali komp i nasnimi windowse tj. klonirali smo hardove jer su svi kompovi bili jednaki. Pri kraju radnog vremena zavrsavamo mi posljednji komp kad ono nece se upaliti da ga testiramo i onda taj tip skuzi da je cijelo vrijeme spajal krivo zice pa smo morali sve kompove koje smo vec zapakirali u kutije morali vaditi van i otvarati ih… : axeman :
Isto u toj firmi za vrijeme prakse:
Dobimo neki stariji komp na popravak i primi se tip posla te zovne mene da me onako vazo pita u cemu bi mogle biti problem nakon kaj mi je protumacil u cemu je stvar i nabrojal opcije mogucih problema ja mu odma odgovorim da je stvar u napajanju a on meni ma da. Nakon par sati ja ga pitam u cemu je bil problem, a on veli u napajanju nakon kaj je promjenil par graficki, rame i ne znam kaj nije sve sprobal : hitthewa

Ve-mil:
Kod njih sam kupil par stvari ali 2 su bile u kujcu:
1. Graficka - koju sam cekal oko 2 tjedna, a trebala je doci za par dana jer se izgleda ko zna di zagubila prilikom slanja meni doma i onda jos k tome kad je stigla nije bila ispravna. Da ih nisam non stop nazival valjda ju dandanas nebi imal.
2. TT vulcano 11+ - probleme je bil da se nije mogla podesavati brzina vrtnje nego se je stalno vrtel na ~ 4500rpm!!! ja sam tu noc pukel od buke drugi dan sam odnesl u servis i za par dana dobil novog ispravnog

Zadnje izmijenjeno od: veve. 23.02.2006. u 13:41.
veve je offline   Reply With Quote