25.12.2022., 10:26
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Autor dakky
Ajd evo i mene. Imam već cca 6-7 godina neki žičani HyperX, više se ni ne sjećam koji, još radi kao i prvi dan samo što je otpala spužva s mikrofona, a jučer i sa desne sluške.
Pa eto došlo vrijeme za zamjenu. Ono što bi htio je zapravo isto... i dalje žičano... opet iste (mislim da je Cloud 2) ili prema reviewima Razer BlackShark V2 ili nešto drugo?
Ali bi rado da imaju svoju USB zvučnu... ove stare nisu imale (?), a pikao sam ih u zvučnike na stolu koji su spojeni optikom na matičnu... Z906 imaju optički ulaz i svoj DAC koji, rekao bih, nije na nivou. Pa rađe kad se pali gaming samo uštekati USB naprijed i iskopčati kad se gledaju filmovi/sluša mjuza na surround.
|
Citiraj:
The HyperX Cloud 2/Cloud II are better headphones than the Razer BlackShark V2, though depending on your preferences, you may prefer one over the other. The HyperX are more comfortable, better-built, and their microphone performs better out-of-the-box. They also do a better job passively isolating noise. That being said, the Razer have a better-balanced sound profile, and they're compatible with customization software that lets you adjust the sound and the microphone performance to your liking. The Razer also have a more stable fit.
https://www.rtings.com/headphones/re...-test-compared
|
Rade na: PC, PS4, PS5, Xbox, Switch

Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 25.12.2022. u 10:36.
|
|
|