View Single Post
Staro 24.12.2022., 20:34   #92
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova

Ma ne vrijedi ici vise u male firme trazit posao. Tamo moras biti katica za sve.
Imas 4-5 sistem integratora u Zg, to ti treba biti target i to je to. Ja sam prije godinu dana isao na razgovore skoro kod svih, plaća je komunicirana uvijek na prvom-drugom razgovoru uredno.
Tu dolazi do one price sto je Medo gore naveo: radije i za manje novca nego da izgorim k'o sibica. Evo ja recimo ne bih vise nikada i ni za kakve novce radio kod sistem integratora, posebno kod relativno velikih integratora kod kojih je gotovo u pravilu iznimno kaoticno i bez nekog reda. Ja u takvom ustroju ne funkcioniram, a i dovoljno mi je takvog posla za 4 zivota. Ni za kakve pare vise necu imati 200 klijenata i 400 razlicitih sustava u glavi. Ovo sto sada radim jeste posao za kojeg moram biti odlican u 15 razlicitih stvari i moram se kuziti u svasta nesto, ali je to moj sustav i znam zatvorenih ociju gdje sam napravio koje Macgywer rjesenje da bi sustav radio.
I iskreno, neda mi se vise glumiti pristojnost svakom klijentu. Ovi moji barem znaju da sam BOFH

Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk
WraGG je offline   Reply With Quote