Citiraj:
Autor medo
Uh uh. Ako stvarno radiš u VIPu 22 godine onda bi trebao znati bolje o firmi u kojoj si ostavio toliko života. VIPnet je dobio ime po tri osnivača društva:
Večernji list
Ingra
Poštanska banka
Osnovani su 1998., a 01.07.1999. su počeli s komercijanim radom i počeli rušiti pljačkaške cijene HT-a uz (puno) bolju kvalitetu usluge. Tada sam i ja postao korisnik i ostao do dan danas bez prekida u odnosu. Osnivači se danas ne vole hvaliti da su osnivači te mreže jer su puno prerano prodali svoje udjele A1 Mobilkomu
Dakle VIPnet je bio 'rvacka tvrtka... u početku.
|
Djelomično istinito . No i Amerikanci su bili u igri. Vise u pozadini no s vecinskim vlasništvom. Ovi su imali par postotaka. Neka igra je bila. Ne sjećam se tocno vise.
U to vrijeme nije bilo lako uci, pogotovo ovima i rusit HTov monopol.
1.7.2003 je bio dan kad su ameri izasli. Sjecam se jer sam radio skoro vec duze od dvije godine preko student servisa, i zadnji dan su primili za stalno gotovo sve studente i "uvalili" nas austrijancima
Code:
Uspon Borisa Nemšića počeo je sredinom 1998. kad je stigao u Zagreb s dva Amerikanca, jednim Austrijancem, četiri laptopa i osam mobilnih telefona. U unajmljenom uredu bez namještaja osnovao je VIPnet, prvu privatnu mobilnu mrežu u Hrvatskoj. Za manje od dvije godine VIPnet je pod njegovim vodstvom izrastao u prestižnu telekomunikacijsku tvrtku sa 600 zaposlenih, 350 tisuća korisnika i 90-postotnom pokrivenošću Hrvatske VIPnetovim signalom.
Nemsic je genije. Izuzetna osoba.
A taj ured je bio na Iblerovom trgu
Sent from my SM-S908B using Tapatalk