O čovječe, nisam očekivao ovakav rasplet. Da će mi trebati određena minutaža za pročitati sve. Već sam u blagdanskom modu pa mi nije do većih rasprava, nekako ste mi potvrdili što sam i pročitao na internetu. Čuo sam da su u HTu bolje plaće, ali da tamo nije ni približno ugodno kao u A1. U međuvremenu sam se aplicirao, i dali mi termin za interview sljedeći tjedan. Što se tiče Combisa, da, imam poznanike koji su tamo, žali bože. Navodno je super u Mind Solution-u (na radničkoj firma koja radi za amerikance, kao imaju fakat brutalne plaće i uvjete, ali minus je rad samo u popodnevnoj smjeni i rad blagdanom, jer kao onda nije blagdan u americi, pa oni rade, samo te plate taj dan više).
E da, kažem im ja da su im oglasi dosta široki, na što oni kažu da ustvari traže za middle, senior i expert pozicije, no da im nije bilo praktično objaviti 9 oglasa. Reko', ajde neka... pitao sam još da li se u windowsu očekuje rad sa administracijom OS-a, rekli su samo virtualizacijski deplojment, internu administraciju radi drugi odjel (nešto kao support odjel koji instalirava laptope, računala), kao, ovo je sistemaški dio, da je odjel doživio određeno restrukturiranje od gore prema dolje, da je postavljeno novo vodstvo i da u tom novom okruženju koje se stvara kao imati će mjesta za napredak, edukacije, jer su ekspert pozicije prazne. Ima kao 4-5 levela, ekspert je četvrti (prezadnji), a ne mogu se sjetit kak se zove peti, najviši.