Citiraj:
Autor Mommistake
Prvo, više od 22 godine radi u HT-u i dolazi uplakana doma? Pa mijenjaj posao...
Drugo, statistika nije na tvojoj strani, ljudi vam odlaze, činjenica. S plaćama niste konkurentni, benificije? Koje su to benificije a da ih jedna IT firma danas ne nudi? Multisport? 30 dana GO? Božićnice u visini jedne plaće?
Drago mi je da si ti zadovoljan, ali vjerujem da si na nekoj vodećoj, menađerskoj poziciji nakon 22 godine rada. Ako nisi, mijenjaj posao...
Ako jesi, sigurno ti je bolje nego adminima i sistemašima.
Ali ne može sve biti loše, da budemo na čisto. Ima zadovoljnih i nezadovoljnih ljudi uvijek. Ako je više nezadovoljnih, to je problem. Ja još nisam pričao s zadovoljnim iz A1.
Da ne ostane sve rekla-kazala, ženi je u firmu došao gospodin s više od 20 godina iskustva u A1, rekao je najgora IT firma trenutno u RH (pričao s njim na božićnoj fešti 02.12.).
|
Ne da se od tamo

Vezu je uspomene i kolege , mama i tata su nam cijeli zivot radili u HT.a, a ona je još i samohrana majka, nije imala hrabrosti dati otkaz i traziti drugi posao, pa je unatoc svemu, ostala.
Ja sam kao vjecna crna ovca u obitelji, zavrsio u A1, doduse davno davno radio nesto kratko i u HT.a
Radim vrlo specifičan posao (u tehnici), došao sam maksimalno koliko mogu

Nema tu managera, a i ne bi htio takvu poziciju jer bi onda morao svako malo u ZG, puno vise sastanaka nego sada, i bio bi vise vezan za ured. Radim posao koji volim. vrlo cesto na terenu, vise manje sam sebi "izmišljam" posao, sefovi su mi uvik bili prije svega prijatelji pa tek onda kolege. Ne znam, mozda se nama u regiji poklopilo

O ostalim beneficijama radje ne bi, ne znam koliko mogu o tome ovako javno pričati, no ne zalim se

Da li ih imaju ostale IT firme? Vjerovatno da.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk