s obzirom da je 8 godina na istom optičkom kablu i da nitko ništa dirao, bilo sve u redu, pucanja su bila samo na prvim speedportovima,
sad izad prebacivanja na a1 nakon 10 dana počela su povremena pucanja koja se ne vide u logu routera,
čak dolazi do toga da skaype upali grešku - preslaba veza za spajanje,
ja sam cijelo vrijeme bio uvjeren da je do firmwarea routera, očito i telefonska podrška jer su mi poslali tehničara da zamjeni router,
izvršio je mjerenje na optičkom kablu i rezlutat je da da je signaal daleko preslab,
kako je do onta sve u rukama t-coma, sad čekam t-comovog tehničara, zašto je to tako ne znam,
pucanja nisu konstantna odnosno desi se 2-3 puta dnevno vrlo kratko jedino češće su kašnjenja, velim ništa se ne vidi u logu routera da bi mogao neke zaključke izvlačiti, brzina je uvijek dobra, kad "pukne veza" navodnici jer u stvarnosti nikad ne pukne skaype messenger ili viber ne mogu se spojiti ponovno po 2-5 minuta,
u recimo 2h strima recimo film bar jednom buferira po par sekundi, logiranje u netflix je recimo ok, disney nešto sporije ali hbo max traje cijelu vječnost, zašto je to tako ne može mi ni a1 tehničar reći sve prebacuju na t-com,
nije katastrofa pa ćemo izdržat tih 10-20 dana, jedino se bojim da na kraju ne postanem ping pong loptica jer onog koji može utjecat/popraviti liniju ne mogu direktno kontaktirati,
sve što si naveo je vjerojatno i vrlo moguće samo komunikacija a1 tehničar - a1 centrala - t-com centrala traje vječno.