Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ekstremi u koje se ide da se dobije iole ozbiljniji zvuk u autu su ponekad apsolutno tragični, a duša me bolila kod ove situacije:
Da sam znao da su majstori izbušili rupu u vratima, auto ne bih ni pomirisao.
Koštalo me živaca za izvući sve van, zablendati te rupe. Naravno da vlasnik nije ništa spomenuo, a ja naravno mislio da su samo zvučnici zamijenjeni.
Oprosti, ali nema tog zvuka u autu koji bi opravdao ovakav masakr rezanjem vratiju.
|
Niti tehnicki, niti izvedbeno, s bilo kakvom projekcijom plana projekta/instalacije (osim ustede) nema razloga raditi ovakva rezanja. Pa ne radi se o dvosjedu od tri metra koji nema mjesta (i tada ima solucije) da morao tako dimenzionirati magnet/zvucnik. Tad bi, projektirao dediciranu kutiju za vrata, koju bi uklopio i sve proracunao. Standardnu masku/okvir vrata uzeo bi backup, tako, kad i ako se skida, da se buducem kupcu (ako ne zeli) normalno vrati u prijasnje stanje.
Umrtviti vrata i bolne stavke to uvijek pozdravaljam, sigurno ne bi smetalo, osim ako nisi u Lexusu ili S klasi. Bez aktivuse (proslo vrijeme) ili DSP-a, sve je to mogao podesiti s puno manje stete po interijer.
Ako tko zivi u Virovitici, nek mu lokalni ispricaju o Golfu V6, druga polovica 90-tih, kad su mestrovi isli u garazi prijatelja "raditi prostor" u vratima da im moze stati po dubina magneta, nije im se dalo otici po koji adapter, mada su u gradu imali auto audio ducan. Pa kad su digli prozor, shvatili da su dobili novu ventilaciju
.