Citiraj:
Autor quazar912
op-op!!
kak sad to, svaki telekom operater napomene kak se nima razgovor zbog
kako oni kažu "poboljšnja usluge" (a ne kako bi čuli ko im *e*e mater zbog loše usluge) a mi fizičke osobe n smijemo snimat??
ta EU svakim danom postaje više diktatorska tvorevina u mnogim stvarima 
|
Malo common sensea. GDPR jest izmišljen radi pravnih osoba a ne fizičkih. Google je maknuo mogucnost snimanja radi privatnosti korisnika. Kad bi snimao sugovornika bi li mu rekao da ga snimaš kao što to tebi kaže svaka pravna osoba s kojog razgovaraš? Diktatura o kojoj govoriš ti pokušava omogućiti privatnost koja je nažalost sve slabija i slabija te je u EU na skoro najvišoj razini iako se lobi na sve načine trudi udarati po privatnosti građana pa svako toliko “slučajno” iscure podaci. Odi u druge dijelove svijeta pa iskusi privatnost

.
Back ontopic:
Treba mi preporuka Realme uređaja do 1500-2000kn s amoled ekranom i solidnom kamerom. Moze i skuplji pa ga mozda nađem na oglasu jeftinije. Bitan mi je OS i sto manje bugova. Znam da ima A52s za taj novac ali treba mi bas Realme. Molim preporuku iz prve ruke, ne na bazi gsmarene ili online reviewova koji nisu realni jer se reviewovi rade samo kad je mob nov i nekorišten