View Single Post
Staro 22.12.2022., 10:57   #3193
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Krepo mi potenciometar na onoj standardnoj aku 20v team i sad se ponaša on/off ...
nema postepenog ubrzavanja kroz hod prekidača. Ili radi ili ne radi 😕

Dal se kome tako šta desilo pa da je otvarao mašinu i popravljao jer račun sam naravno zagubio 🤯
Ipak sam pronašao račun, odnio na reklamaciju u trgovinu na što su me poslali kući i rekli da prijavim telefonom jer to je kao nova šema (koja doista funkcionira)

Prijavio kvar, dan poslije došao DHL kurir i preuzeo aku bušilicu, a danas, nakon tri dana stiže paket s popravka 😁
Iako piše da su zamijenili motor i sklopku, čini mi se da je kompletno nova bušilica.

Isto tako 4000mah baterija prije jedno pola godine prdeknula i ja je odnesem u trgovinu na reklamaciju, preuzmu oni nju i do neki dan tajac. Ja i zaboravio na nju.
Sjetim se, zovem Lidl, prespoje me na microtek (ili kako se vec zove) ... Nakon provjere kaže tip da sam poslao krivi račun jer na njemu ta 4000mah baterija ima drugi IAN broj. Reko pa što niste javili? Kaže on ... Joooj na tisuce je takvih slučajeva i da ne mogu više upratiti.

Uglavnom, Smailam im odgovarajuci račun i 2 dana poslije stize nova 4000mah bat.

Koliko sam posla napravio s tim alatima ... ja zadovoljan i alatom i podrskom.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 22.12.2022. u 11:03.
Ziiky je offline   Reply With Quote