Citiraj:
Autor zwer54
Po kablovima bi rekao da je vrlo dobar sustav bio instaliran i posto je vec bilo u autu, ne znam zasto si to vadio uopce... + zamisli, rezali su rupu za zvucnik... Kao da to mjenja ista na autu...
|
Bio sam jasan i u prethodnom izlaganju, još jednom: ne plaćam za nešto što ne trebam ni eura više, kamoli potraživanih 1500€.
Problem je što najvjerojatnije nije ni on znao da su masakrirali vrata, a kad je išao vaditi te nebuloze od zvučnika je šutio ko pička o novootvorenoj rupi u vratima. Ja sam ju otkrio samo zato jer sam tweetere još morao promijeniti, jer su bili bez mrežice.
Rupa u vratima je rupa u limu, u samim vratima, ne u tapecirungu ili oblogi vrata. Takve modifikacije nisu ni u kojem svemiru u redu.
Drugim riječima, taj HiFi-wannabe zvučnik u prednjim vratima je stalno bio izložen kiši koja se odlijeva u tom međuprostoru u vratima. Ne znam kako se usuduješ braniti takav pristup uopće kad je koma.
Kablove su lijepo provukli i nije bilo puno džumbusa osim kablova za napajanje. Oni su bili loše izvedeni.
Total 3kg kablova, subwoofer s pojačalima u gepeku i nekakva AGM HiFi baterija s krivo orijentiranim polovima. Koji će mi to drek? Čovjek mi je demonstrirao zvučni sustav prije nego kupnje i ostavilo me ladnim ko špricer. Nabijanje subwoofera u leđa je jedino čega se sjećam.
Citiraj:
Autor Mario92
Možda se drži onog kaj veli M539 Restorations sa Youtubea - keep it classy, keep it OEM
|
Preferiram ali ne mora biti tako. I on sam zna jako dobro da neki dijelovi koje uzima nit su OE nit OEM.