View Single Post
Staro 21.12.2022., 09:20   #2546
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Amazon je vlasnik paketa, ako je i zapelo na putu morat ce oni provjeravati gdje je i sto se dogodilo. Cisto ako dodje do toga. Nemam pojma kako vidjeti sve te statuse, nisam nasao alternativnu metodu :/

Ali ako je uslo u hr, dobio si mail/viber poruku o prispjecu posiljke, zar ne? U pravilu dobijes taj info, a nakon toga na isti nacin salju info o planiranoj dostavi.
Ne, nisam zasad dobio nikakvu obavijest. Paket je prema amazonu išao iz CZ u IT, zatim ušao u ZG, išao do RI pa do Istre, nakon toga se vraćao natrag za ZG, jutros opet do RI i sad ne znam više gdje je. Jučer me zvali iz paketa24 da će ostaviti na pošti u poreču, ali na kraju dana paket nije bio tamo i u pošti nemaju pojma da je nešto bilo ostavljeno kod njih. Razloga za ostavljanje u pošti nije bilo, svi smo bili doma, ali eto njima se valjda nije nosilo paket Ništa od tog ping-ponga s paketom nije vidljivo na pošta trackingu, ali je sve vidljivo na amazon webu
Slična priča je bila nedavno s amazon.de paketom - nikakve obavijesti, samo na dan kad je dostavljač dolazi viber poruka. Opet cijeli put paketa nije vidljiv na pošta webu.
c-shadow je offline   Reply With Quote