View Single Post
Staro 20.12.2022., 15:26   #2533
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Cudno, ja sam prosli tjedan kupio nesto sa Conrad.hr i stiglo je iz njemacke (po trackingu) ali dostava je isla na vrata a ne na paketomat... Jesi ti to sam trzalio da ide iskljucivo na paketomat ili sto ?
Da, tražio sam da mi preusmjere na paketomat pošto radim od 8-16 i nema tko pokupiti paket doma. A NE !!! želim da mi dostavi poštar, jer ako donosi poštar to je DOSLOVNO 1 : 3 da neću dobiti paket (svaki treći mi ne dostave ili mi ga vrate !?? pošiljatelju)
Jednom sam dolazio u srijedu, četvrtak i petak pitat di je paket jer nemam obavijest, a u trackingu piše da je pošiljka kod njih. U ponedjeljak žena viče da su oni to vratili prije sat vremena da di sam ja do sada ? Onda me prepoznala i shvatila da dolazim pola prošlog tjedna. Pa je bilo oprostite, zovem centralu, pa centrala kaže, a to je na nekom kamionu nemamo pojma di je ... pišite prigovor. Nakon dvije godine i dve požurnice, nitko nije ni odgovorio na prigovor. Oprostio se od te narudžbe i tih par tisuća kuna.
Prošle godine sam za paket od 800 kn platio u Vela Luci u pošti da mi haltaju paket u Zagrebu jer mi se ne isplati da idem sa Korčule doma u Zagreb pokupiti paket od 800 kn. Platim da ga čuvaju, dođem tamo, a ne gospon mi smo paket vratili nisamo vidjeli da je paket trebalo zadržat, pišite prigovor, dakl PLATIŠ da oni doslovno NE RADE ništa, da ostave paket da stoji na polici, ni to nisu u stanju odraditi ...

a to da sam preuzeo paket koji nitko nije donio i da to nije moj potpis, to neću ni brojat koliko se puta desilo.

Uglavnom ako piše u odabiru dostave samo Hrvatska pošta na nekom shopu, torniram naruđbu i odustanem i tako sam izdržao do 09.12. i polakomio se za tih 25% i opet sranje ...

Nakon što su zaprimili slike paketa, objašnjenje da sam se okrenuo prema nadzornoj kameri na paketomatu i pokazao u kakvom je stanju paket preuzet iz paketomata odmah po vađenju paketa, ZVAO !!! me telefonom B2B Conrad manager danas prije podne i još mi sve to o čemu smo razgovarali ponovo poslao mailom, da oni šalju novi paket i da će oni sa poštom sada to dalje rješavat jer da je i njima lagano dosta Hrvatske pošte ...

Ne moram reći da nakon nekoliko poziva prema kontakt Centru HPa, te zatim ostavljene poruke na opciju 9 da me povratno nazove prvi slobodni agent i na mail sa prigovorom ni do sada nije normalno nitko iz HP niti mrdnuo ... niti ne bude, kao i obično.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 20.12.2022. u 15:36.
Black Dragon je offline   Reply With Quote