Citiraj:
Autor delavi
Ja sam recimo pobjegao od kineza radi hrpe nepodnošljivih bugova koji su bili baš na svakom modelu a imao sam ih hrpu u i to najviše top klase. Da ne pišem o tome da znaju štedjeti i na hardveru. Baterije na snapdragon samsunzima su solidne a na šaomiju su mi bile super prvih 6mj a onda je počeo užas. Baš ih naprave da naglo degradiraju. O tome baš nitko ne piše ovdje a na netu se nađe jako puno iskustava. Resale value za kineza je katastrofa a i to je bitno.
Fotke ne samyu jesu malo prezasićene ali one tako baš i izgledaju najbolje na ekranu mobitela gdje i ostanu kod 97% korisnika. Mobiteli S serije (dakle ovi regularni modeli ne FE, ultra i sl.) su dosta kompaktni zar ne?
|
Auf, ne znam šta bi ti reka na ovo.
Moja mati koristila Redmi Note 7 otkad je izaša do ove godine, prebacili se na P30 Pro.
Taj isti Redmi Note 7 je sada kod prijatelja, budući da je razbija mobitel.
Radi apsolutno besprijekorno, a baterija mu traje jednako ko meni novi S22 Ultra.
To znam jer sam htio isprobati kako radi mobitel star skoro 5 godina, pa sam ga koristija 2 tjedna.
Žena ima Xiaomi 10 Pro, sad u trećoj godini, baterija besprijekorna.
Prije Xiaomi 11 Ultra sam imao Xiaomi Mi note 10, kupljen tu na forumu, od kolege Iv@n (ako se ne varam). Kod mene je bio godinu i po dana, sada je kod sestre.
Baterija besprijekorna.
Ukratko, ne znam koje si kineze koristio i kad, ali kod mene to uopće nije slučaj.
Od low enda do high enda, svi imaju brutalnu bateriju. I fast charging se koristi di je moguće.