Citiraj:
Autor Lewis
S cim su te nasjekirali  ?
Ja sam neki dan morao ici potpisati papir da mi dignu limit za online placenje Visa Business karticom (Zaba PS) jer je po defualtu 0kn (nula). Nema opcije kao u privatnom da podesis limit i on/off u aplikaicji nego moras ici u poslovnicu to potpisat. I sad kad sam to potpisao ako zelim ugasiti limit ili g apromjeniti moram OPET ici u poslovnicu potpisat papire i tako svaki put (ludilo u 2022 papiri i samo papiri, Zaba FTW, jaci su od Mice Ubice (FT1P)  ).
|
Znači imam klijenta, velika strana korporacija koja da bi mi izvršili plaćanje računa, moram im dostaviti dokaz od banke da je račun IBAN : HRxyz u vlasništvu moje tvrtke, a sve radi sprečavanja kružnih prijevara sa PDV-om ili kako se to već zove.
Zovem bankaricu za poslovne korisnike, može nema problema, pošaljite mail da tražite izdavanje potvrde o OIB-u, to košta 62,50 HRK.
Pošaljem e-mail, javlja se bankarica nakon toga da to treba ići u formi dopisa, potpisano i pečatirano (ko da dodajem nekoga da diže pare sa račune).
Tajnica napiše u formi dopisa, parafira, pečat, i zatražimo da nam se dostavi na adresu pored našeg ureda.
Javlja se bankarica nakon toga da potpis ne odgovara potpisu u potpisnom kartonu, i da su prebacili centar za poslovne korisnike iz centra grada pored mog ureda, u pripizdinu na kraju grada, i da se treba tamo doći po potvrdu jer da se ne može poslati potvrda u našu poslovnicu.
I tako.......
Zovem prijateljicu koja radi u Erstea, govori mi ona potvrdu o vlasništvu računa ti besplatno generiram odmah, i pošaljem na mail.