View Single Post
Staro 20.12.2022., 12:00   #1663
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
S cim su te nasjekirali ?

Ja sam neki dan morao ici potpisati papir da mi dignu limit za online placenje Visa Business karticom (Zaba PS) jer je po defualtu 0kn (nula). Nema opcije kao u privatnom da podesis limit i on/off u aplikaicji nego moras ici u poslovnicu to potpisat. I sad kad sam to potpisao ako zelim ugasiti limit ili g apromjeniti moram OPET ici u poslovnicu potpisat papire i tako svaki put (ludilo u 2022 papiri i samo papiri, Zaba FTW, jaci su od Mice Ubice (FT1P) ).

Znači imam klijenta, velika strana korporacija koja da bi mi izvršili plaćanje računa, moram im dostaviti dokaz od banke da je račun IBAN : HRxyz u vlasništvu moje tvrtke, a sve radi sprečavanja kružnih prijevara sa PDV-om ili kako se to već zove.
Zovem bankaricu za poslovne korisnike, može nema problema, pošaljite mail da tražite izdavanje potvrde o OIB-u, to košta 62,50 HRK.

Pošaljem e-mail, javlja se bankarica nakon toga da to treba ići u formi dopisa, potpisano i pečatirano (ko da dodajem nekoga da diže pare sa račune).
Tajnica napiše u formi dopisa, parafira, pečat, i zatražimo da nam se dostavi na adresu pored našeg ureda.
Javlja se bankarica nakon toga da potpis ne odgovara potpisu u potpisnom kartonu, i da su prebacili centar za poslovne korisnike iz centra grada pored mog ureda, u pripizdinu na kraju grada, i da se treba tamo doći po potvrdu jer da se ne može poslati potvrda u našu poslovnicu.
I tako.......
Zovem prijateljicu koja radi u Erstea, govori mi ona potvrdu o vlasništvu računa ti besplatno generiram odmah, i pošaljem na mail.
Colop je offline   Reply With Quote